Kategórie
 
 
 
 
 
Trhák týždňa
22.3.2021Do konca zostáva ešte:
 
 

Najnovšie trendy obuvi na jeseň a zimu.

Najnovšie trendy obuvi na jeseň a zimu.

Poznáme to všetci – počasie dokáže niekedy poriadne znepríjemniť deň. Musíme čeliť dažďu, chladu, či snehu, ale samozrejme chceme mať nohy v suchu a teple. Preto je dôležité nájsť a mať tú správnu obuv dámsku, pánsku, či jednoducho topánky do vody pre deti.

 

Aby sme Vám pomohli nájsť tie pravé topánky, obuv JOHN GARFIELD Vám prináša také tipy na poltopánky, tenisky, členkovú obuv, kotničky a čižmy v období jeseň - zima 2017/2018, aby ste nosili nie len praktickú obuv, ale zároveň aj štýlovú obuv. Nevynecháme ani moderné gumáky a klasické snehule.

Modely:

Buďte si istí, že vintage štýl sa pohodlne usadil aj v módnej obuvi. Kvalitné tradičné materiály charakterizuje patina, ktorá dáva topánkam jedinečnosť, nádych histórie a eleganciu. Spoločenské pánske topánky tomuto trendu podľahli takmer úplne. 

Pre dámy sú čižmy à la Chelsea stále in a v kurze. Táto členková obuv na nízkom alebo vyššom opätku vás nezradí pri chôdzi po snehu, či daždi a poskytne Vám 100% pocit pohodlia. Nehovoriac o tom, že dekoračné prvky na týchto čižmičkách dotvoria trendový vzhľad. K tomu vhodná kabelka cez plece a dámy – skvelý outfit je zaručený!

Pre tie odvážnejšie z Vás sú v kurze vysoké čižmy nad kolená, pre klasické typy žien sú vhodné členkové čižmy. Vrcholom tejto sezóny - čo sa týka modelov topánok bude určite netypický tvar päty, vysoká platforma a masívne vrstvené krytie.

Materiály a farby:

Samozrejme najdominantnejším materiálom sezóny je koža, ale tento rok si svoje miesto v trendoch našiel zamat. Nájdete ho ako doplnok na zimných odevoch a tak sa niet čo čudovať, že elegantne pokryje aj tohtoročné  topánky a kabely. Svoje miesto tento rok majú aj lakované čižmy, avšak môžeme s istotou zhrnúť, že dámske topánky vidíme ako kombinovanú zmes rôznych materiálov. Čo sa týka farieb – uprednostňovaná je čierna, hnedá, červená, krémová a bordová. To však nebráni kreatívnym a odvážnym ženám zvoliť si paletu jasnejších farieb, či leopardí vzor. 

Dekoračné prvky na topánkach:

V kurze sú:

  • čipka (najvhodnejšie v kombinácii s tenkým opätkom)
  • popruhy (doplnené o kovovú pracku sú pôsobia veľmi štýlovo)
  • klasické šnurovanie (v spojení s vlnenými pletenými šatami dostanete skvelý štýlový vzhľad),
  • vrstvenie,
  • prívesky,
  • perličky na šnúrkach či opätkoch,
  • patina à la vintage (rôzne praskliny či nerovnosti sú dokonca až povýšené na dekoračnú úroveň),
  • kožušina (členok topánky z kože plazov, či kožušiny sa hodí k ostrým hrotom a vysokým opätkom)

Na záver:

Nakupujeme a zhromažďujeme topánky minimálne z dôvodu nechodiť bosý, avšak ženy a topánky, to je skôr love story ako nevyhnutnosť. Priznajme si, dámy, že aj keď nám občas vysoké opätky vedia urobiť riadne peklo zo života, milujeme ich aj tak a nevieme sa dočkať na ďalší nový kúsok v zbierke. 

No a keďže topánok nikdy nie je dosť, tak si poďme rovno nejaké hneď vybrať. Vyberať naozaj je z čoho !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia