Kategórie
 
 
 
 
 
Trhák týždňa
22.3.2021Do konca zostáva ešte:
 
 

Štýlové kúsky pre mladých (a nie len) značky HACKERS.

Napriek tomu, že značka John Garfield je už dlhé roky známa na slovenskom a českom trhu ako predajca spoločenskej a módnej obuvi, nebudete mať problém si v ich predajniach vybrať aj topánky, ktoré „letia“.

Nedávno spoločnosť predviedla prvé kolekcie novej značky Hackers. Už ako samotný názov značky napovedá, ide o ponuku obuvi určenú najmä mladým, ktorých súčasný svet dokonca označuje ako „generácia Y“ (deti milénia). Komunikácia, pohyb, dynamika, sociálne média a technológie – to všetko patrí k nim už od skorého veku a je pre ne typické. A práve také sú aj modely novej značky Hackers.

Tenisky, ktoré vďaka komfortu ponúkajú možnosť rýchleho a aktívneho života, sa stali doplnkom nie iba k športového outfitu, ale úžasne prenikli aj do spoločenských odevov. Iste ste už aj vy zažili  mladomanželský pár stáť pred oltárom: on kvalitný oblek, ona báječné svadobné šaty a na nohách obaja tenisky! J Priznajte sa, všimli ste si to okamžite ako znak nekonvenčnosti. Možno ste sa aj vy usmiali a povedali si „tak toto je fakt cool“  a dodnes si pamätáte tento veselý svadobný pár.

A to je presne to, čo ponúka značka Hackersdámske tenisky, pánske tenisky, kabelky, či doplnky, ktoré vďaka svojmu dizajnu nesú v sebe to nekonvenčné a jedinečné, čo si na vás ľudia všimnú a zapamätajú.  

Nová kolekcia jeseň / zima 2017 v značke Hackers vás určite nesklame. Pánska obuv na zimu jasne ukazuje, že sa riadi aktuálnymi trendmi vo svete obuvi a módy - vrstvenie a prekrývanie materiálov pôsobí bohato a masívne. Chlapi  tieto štýlové kúsky iste ocenia. Veľmi obľúbené sa stávajú modely „army“ pokryté vzormi maskáčov v rôznych odtieňoch.

Kým vo svete chlapov dominuje sila, vo svete dámskych tenisiek je hitom jemnosť. Dámske tenisky Hackers  doplnené čipkou, nášivkou či perličkou na šnúrkach – tak to je hitom! Pre odvážnejšie a akčnejšie dievčatá Hackers prináša modely s metalickými prvkami (zlatá, či strieborná špička na teniske) alebo vzormi hadej kože.

A na záver – kočky pozor! Nezabudnite na novú kabelku – Hackers ponúka modely, ktoré sú nie len praktické na nosenie, ale aj úplne trendy vďaka jedinečným nášivkám, vzorom, či kombinácii materiálov s kovom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia