Kategórie
 
 
 
 
 
Trhák týždňa
22.3.2021Do konca zostáva ešte:
 
 

Späť do školy - kráčame s Vami

Leto pominulo, blíži sa začiatok školského roka a vy ešte nemáte kvalitnú školskú obuv a školskú tašku pre Vaše deti? To nevadí, pretože JOHN GARFIELD má pre Vás riešenie pre všetky deti, či už ide o mladé slečny, chlapcov, neposedných teenagerov, či študentov.

U nás nájdete obrázkové batohy aj jednofarebné aktovky, kvalitné kožené vaky, textilné batohy, trendové kabely rôznych farieb, tvarov s bočnými vreckami, ale aj tašky cez plece, tašky na notebook a rôzne iné.

Najnovšou vychytávkou pre slečny aj chlapcov sú krásne kárované ruksaky a ruksaky so skvelými nálepkami a obrázkovými, či číselnými nášivkami. Aj teenageri si u nás prídu na svoje. Nová značka Hackers a Challenge Accepted je tou pravou výzvou, s ktorou Vaše deti, či teenageri, ale aj staršie deti, či študenti vyniknú. Neváhajte a kúpte svojim ratolestiam moderné plátenky, plátené topánky s nadčasovými vzormi, jednofarebné, či viac farebné s gumenou podrážkou na šnurovanie, alebo topánky na zips, či klasické kožené modely značky Hackers. U nás nájdete detskú obuv, detské tenisky, dievčenské tenisky rôznych farieb a vzorov, chlapčenské tenisky, ktoré môžete využiť aj ako prezuvky do školy.

Hackers to nie je len obuv a galantéria do školy, ale aj do práce, preto žienky spravte si radosť a príďte k nám, máme jedinečnú ponuku moderných čiernych, sivých, či farebných a nadčasových kabeliek.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia