Kategórie
 
 
 
 
 
Trhák týždňa
22.3.2021Do konca zostáva ešte:
 
 

S vami od roku 92

Budúci rok oslávi spoločnosť John Garfield už 30 rokov na trhu, a preto sme sa rozhodli predstaviť vám inovatívne zmeny, ktorými sme sa zaoberali niekoľko posledných rokov, v snahe zlepšiť vašu skúsenosť s nákupom našich výrobkov.
Zároveň by sme vám týmto zhrnutím chceli poďakovať za vašu lojalitu a podporu, vďaka ktorej sme dosiahli úctyhodný míľnik desať tisíc fanúšikov na Facebooku. Sme veľmi radi, že vám naše výrobky robia radosť už takmer tri desaťročia a veríme, že vďaka našej usilovnej snahe stále pracovať na zlepšení, sa čoskoro dočkáme ďalších dôležitých míľnikov.

 

Ako v bavlnke! Poradíme vám, ako si vybrať pohodlnú obuv

Ako v bavlnke! Poradíme vám, ako si vybrať pohodlnú obuvVybrať ten správny pár topánok, ktorý bude vyzerať štýlovo a zároveň neučiní z chôdze trápenie, dokáže byť niekedy poriadna veda. Nosenie nevhodnej obuvi navyše nepriaznivo pôsobí na zdravie vašej chrbtice, klenby a kĺbov. Pri ich nákupe sa  pritom stačí držať niekoľkých jednoduchých zásad. V tomto článku vás v šiestich bodoch prevedieme svetom pohodlnej obuvi. Po jeho prečítaní bude výber vášho budúceho najobľúbenejšieho páru topánok určite jednoduchší!

 

Veľkostná tabuľka obuvi

Porovnávacia tabuľka veľkostí metrickej sústavy v mm k mieram metrickým (cm), anglickým (inch) a francúzskym (steh)

  • Mondpoint (mm): číslo predstavuje veľkosť chodidla v milimetroch. Stupňovanie je po 5 mm.
  • Metrické čísla (cm): číslo predstavuje veľkosť chodidla v centimetroch + prídavok 1 cm. Stupňovanie je pri celých číslach po 1 cm, pri polčísle po 0,5 cm.
  • Anglické čísla (inch): číslo predstavuje dĺžku chodidla v palcoch (inch). Jeden palec je 25,4 mm. Stupňovanie celých čísel je 1/3 palca, rozdiel medzi polčíslami zodpovedá 1/6 palca.
  • Francúzske čísla (steh): Francúzsky systém číslovania (EU) - číslo udáva dĺžku obuvi. Interval stupňovania medzi veľkosťami je 1 francúzsky steh, čo je 6,66 mm.

Pre správne padnutie obuvi je odporúčaná o jedno číslo väčšia veľkosť.

 

 

Blink blink - jesenné a zimné trendy!

Pýtate sa, čo sa bude tento rok nosiť? Nuž... toto je peckaaa! Trblietavé a lesklé kamienky vytvárajú neskutočné efekty, no a inak tomu nebude, ani keď ich dáte na topánky, alebo kabelky! Jednoducho povedané, jeseň bude celá vyblišťaná. Bude totiž kamienková!

 

Kabelka, s ktorou zažiariš

Dámska kabelka nevyhnutne patrí k outfitu každej ženy. Podľahnite aj vy a spravte si radosť z našej ponuky krásnych dámskych kabeliek. Pre náročné ženy máme béžové a čierne lakované kabelky. Ak uprednostňujete kvalitu, očaria vás béžové, hnedé a čierne kožené kabelky s vnútornými vreckami na drobnosti a zipsom na vnútornej strane kabelky.

 

Späť do školy - kráčame s Vami

Leto pominulo, blíži sa začiatok školského roka a vy ešte nemáte kvalitnú školskú obuv a školskú tašku pre Vaše deti? To nevadí, pretože JOHN GARFIELD má pre Vás riešenie pre všetky deti, či už ide o mladé slečny, chlapcov, neposedných teenagerov, či študentov.

 

Pre krásu už netreba trpieť alebo „Ako zmierniť bolesť nôh pri nosení vysokých opätkov“

Keď vás topánky tlačia, ukáže sa to na vašej tvári a určite to nie je pekný obrázok a pocit počas dňa či noci, keď si chcete vyraziť a relaxovať.  Tento pocit príde väčšinou veľmi skoro, často už po hodine potom ako si obujete vysoké opätky.

 

Jarné a letné trendy v tomto roku

Iste sa pri výbere topánočky neriadite iba svojím vkusom, ale necháte sa ovplyvniť poslednými novinkami a trendmi, ktoré udáva módna spoločnosť po celom svete. Ak sa chcete dozvedieť, čo "frčí" tento rok v kolekciách JAR/LETO, tak pokračujte v čítaní nášho článku. Zistíte, že ...

 

Ako sa správne starať o zimnú obuv, aby vydržala čo najdlhšie.

Nie je nič horšie ako investovať do kvalitného páru topánok a zničiť ich počas jednej zimnej sezóny. Proces čistenia a udržovania obuvi nie je časovo náročný. Čas a peniaze, ktoré utratíte za profesionálne čistenie, by boli oveľa vyššie, ako keby ste si to za 15 minút urobili sami.

 

Štýlové kúsky pre mladých (a nie len) značky HACKERS.

Napriek tomu, že značka John Garfield je už dlhé roky známa na slovenskom a českom trhu ako predajca spoločenskej a módnej obuvi, nebudete mať problém si v ich predajniach vybrať aj topánky, ktoré „letia“.

 

Najnovšie trendy obuvi na jeseň a zimu.

Najnovšie trendy obuvi na jeseň a zimu.

Poznáme to všetci – počasie dokáže niekedy poriadne znepríjemniť deň. Musíme čeliť dažďu, chladu, či snehu, ale samozrejme chceme mať nohy v suchu a teple. Preto je dôležité nájsť a mať tú správnu obuv dámsku, pánsku, či jednoducho topánky do vody pre deti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia