null

Kategórie
 
 
 
 
 
Trhák týždňa
22.3.2021Do konca zostáva ešte:
 
 

Blink blink - jesenné a zimné trendy!

Pýtate sa, čo sa bude tento rok nosiť? Nuž... toto je peckaaa! Trblietavé a lesklé kamienky vytvárajú neskutočné efekty, no a inak tomu nebude, ani keď ich dáte na topánky, alebo kabelky! Jednoducho povedané, jeseň bude celá vyblišťaná. Bude totiž kamienková!

Koženné, resp. koženkové veci sú súčasťou kolekcií svetových návrhárov už niekoľko rokov, ale tento rok sa bude nosiť aj koža farebná. To, čo v minulosti mohlo pôsobiť výstredne alebo vulgárne, je dnes dovolené a trendy, tak prečo to nevyskúšať, čo poviete?

Materiály s metalickými efektami pôsobia naozaj veľmi luxusne a preto ak sa chystáte na nejakú výnimočnú udalosť, neváhajte si zadovážiť topánky či kableku práve z tohto materiálu. Budete tak absolútne nepriehľadnuteľná, tým si môžete byť isté!

Úplnou novinkou vo svete módy sú malé taštičky, ktoré si môžete zavesiť okolo krku namiesto náhrdelníka! Alebo teda aj rovno s ním… takáto malá taštička môže byť naozaj praktickou náhradou za malé clutch taštičky k spoločenským šatám, alebo len tak na každodenné nosenie.

 

Tak čo dámy - páči sa Vám tohoročná jeseň? ;-) 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia